SAER Elettropompe

Företag
SAER Elettropompe S.p.A. grundades 1951 av Carlo Favella. Företaget styrs idag av hans söner Franco Favella, Mauro och Ivanca Favella. Företaget har varit verksamt i mer än 50 år inom motorer och centrifugala ytpumpar och dränkbara pumpar.

Om företaget
Med ett komplett utbud av allt från perifera pumpar till de mest avancerade tryckenheterna och pumpar med delat hölje är SAER den perfekta lösningen inom sektorn för dricksvatten.
Fyra företag etablerade i Italien, interna avdelningar för R&S samt kvalitetskontroll, ett team av kvalificerade tekniker och områdeschefer som kan tillgodose kundens behov, distributionskanaler i fler än 120 länder världen över: SAER är en av världens ledande tillverkare av ytpumpar och dränkbara pumpar och motorer.

Uppdrag
Hela tillverkningen sker i Italien, med högsta kvalitet.
För att erbjuda en kvalitetsprodukt och utmärka oss vad gäller kvalitet, expertis och professionalism har vi valt att centralisera all tillverkning till Italien.
SAER erbjuder inte bara ett innovativt utbud i fråga om kvalitet, utan även lösningar anpassade efter marknadens önskemål baserat på resultaten från Forskning- och utvecklingsavdelningens verksamhet.
SAER exporterar till hela världen och har rekommenderats av konsulter och ansedda internationella företag.

Pumpar
SAER tillverkar centrifugalpumpar från 0,5 till 400 HP, 50 och 60 HZ, för sektorer som hushållsapplikationer, industrier, brandbekämpning, bevattning, gruvdrift, marina sektorn etc.
Pumparna kan tillverkas i olika metallurgier: gjutjärn, kolstål, brons och rostfritt stål AISI 316, DUPLEX.
SAER:s utbud omfattar: perifera elektriska centrifugalpumpar, elektriska centrifugalpumpar med ett pumphjul, elektriska centrifugalpumpar med två motsatta pumphjul, horisontella och vertikala elektriska centrifugalpumpar av flerstegstyp, självsugande elektriska centrifugalpumpar, elektriska centrifugala kugghjulspumpar, standardiserade centrifugalpumpar av monoblocktyp, standardiserade centrifugalpumpar med axeltapp, standardiserade elektriska centrifugalpumpar med fri axel, elektriska centrifugalpumpar med fri axel och mått som överskrider standarden, poolpumpar, dräneringspumpar, dränkbara radiella och halvaxiella elektriska centrifugalpumpar, pumpar med delat hölje och tryckstegringssatser.

Motorer
SAER:s huvudprodukter är dränkbara pumpar och motorer. Med ett komplett utbud av dränkbara pumpar på mellan 4 och 14 tum i fyra metallurgier (gjutjärn, kolstål, rostfritt stål och marin brons), erbjuder SAER en helhetslösning för applikationer inom denna sektor.

Motor från 4 till 12 tum, med en effekt på mellan 0,5 HP och 400 HP, 50 och 60 Hz.

4- och 6-tums oljefyllda, giftfri olja (godkända av amerikanska FDA, amerikanska farmakopén/National Formulary, amerikanska jordbruksdepartementet, europeiska farmakopén).

6 tums, 8 tums, 10 tums, 12 tums vattenfyllda motorer som är helt återlindningsbara.

Drift med växelriktare också möjlig.

SAER:s samtliga dränkbara motorer har testats i våra laboratorier. Alla tester protokollförs och kan erhållas på begäran.