Pompetravaini

Pompetravaini, grundat 1929, är en av världens ledande tillverkare av vätskeringvakuumpumpar med enstegs- (TRS) och tvåstegspumpserier (TRH). Med lång erfarenhet från årtionden av teknisk forskning, kontinuerliga investeringar i de senaste, mest tekniskt avancerade maskinerna och omfattande tekniska kunskaper är Pompetravainis produkter idag synonyma med hög kvalitet, hög effektivitet, robust konstruktion och maximal tillförlitlighet.

Pumparna används i följande applikationer:
Centrala vakuumsystem, ventilation, impregnering, kokprocesser, vakuumkondensering, destillering, torksystem, sterilisering, filtrering och återvinning av lösningsmedel.

Pompetravainis nya vätskeringpumpserier TRMX 250 och TRMX 320 är av enstegstyp, med flexibel portkonstruktion och ännu bättre prestanda än den tidigare TRMB-pumpserien. Detta är resultatet av Pompetravainis erfarenhet i kombination med rekommendationer från viktiga slutanvändare.
Detta utgör en milstolpe för hur man konstruerar och tillverkar vätskeringvakuumpumpar samtidigt som man förser slutanvändare med påtagliga fördelar.