ALIAXIS PRESENTERAR HÖGPRESTERANDE KERAMISKA PRODUKTER OCH LÖSNINGAR I MONTER D120 PÅ ALIHANKINTA I TAMMERFORS DEN 25 – 27 SEPTEMBER

Aliaxis har många års erfarenhet av keramiska produkter för elektriska och mekaniska applikationer. Aliaxis har använt sin samlade erfarenhet och kunskap i sina produkter och lösningar för en mängd olika industrier. Vår specialitet är att utveckla och producera kundanpassade och skräddarsydda keramiska lösningar för speciella ändamål.

Under årets Alihankinta-mässa i Tammerfors den 25 – 27 september kommer vi att fokusera på keramiska produkter för mekaniska applikationer i svåra miljöer och under extrema förhållanden. Våra FRIALIT® keramiska material och produkter används med stor framgång i zoner som utsätts för höga tryck, höga temperaturer, abrasion, erosion och korrosion. Olika sammanfogningsmetoder används för att kombinera de högpresterande keramerna med metaller.

Vi har också stor erfarenhet och kunskap inom elektroteknologi, där vi erbjuder ett brett utbud av keramik-metall-konstruktioner, såsom keramiska genomföringar och sensorkomponenter. Genomföringarna kan anpassas och utvecklas så att de kan användas i i högtrycksapplikationer eller i vakuumapplikationer. Produkterna är konstruerade för att arbeta under hög eller låg temperatur, kraftigt slitage och i korrosiva miljöer.

Besök oss gärna i vår monter D120 i september så berättar dvi mer om våra spännande keramer! Vi ser fram emot en intressant mässa