ALIAXIS PRESENTERAR HÖGPRESTERANDE KERAMISKA PRODUKTER OCH LÖSNINGAR I MONTER 5795 I HALL 5 PÅ ONS-MÄSSAN I STAVANGER DEN 27 – 30 AUGUSTI

Aliaxis har många års erfarenhet av keramiska produkter för elektriska och mekaniska applikationer. Vi har använt vår samlade erfarenhet och kunskap i våra produkter och lösningar för olje- och gasindustrin. Vår specialitet är att utveckla och producera kundanpassade skräddarsydda keramiska lösningar för speciella ändamål.

Under årets ONS-mässan kommer vi att fokusera på keramiska produkter för svåra miljöer och extrema förhållanden. Våra FRIALIT® keramiska material och produkter används med stor framgång i zoner som utsätts för höga tryck, höga temperaturer, abrasion, erosion och korrosion. Vi använder olika sammanfogningsmetoder för att kombinera våra högpresterande keramer med metaller.

Aliaxis har också stor erfarenhet och kunskap inom elektroteknologi, där vi kan erbjuda ett brett utbud av keramik-metall-konstruktioner, såsom keramiska högtrycks- och högspänningsgenomföringar, konnektors, olika typer av sensorer komponenter m.m. Produkterna är konstruerade för att arbeta under hög eller låg temperatur, höga tryck och i korrosiva miljöer.

Besök vår monter 5795 så berättar vi mer. Vi ser fram emot att träffas i augusti!