HÖGPRESTERANDE KERAMER I STOCKHOLM DEN 23 MAJ

KERAMER VINNER I LÄNGDEN.

Nu är det snart dags igen! Sätt ett kryss i almanackan för den 23 maj, en dag som du inte bör missa. Bränd lera, porslin och glas är exempel på traditionella keramer, men det är inte detta denna dag kommer att handla om.

Årets seminarium kommer innehålla föredrag från en mängd olika branscher om hur Aliaxis’ högpresterande och högrena keramiska FRIALIT®-DEGUSSIT® material används med stor framgång för avancerade produkter och krävande applikationer. Mycket av fokus kommer att ligga på keramernas möjligheter i förbindelse med kundernas och marknadens ökade krav och behov. Aliaxis Utilities & Industry bedriver tillsammans med Friatec en ständig utveckling av material, produkter, användningsområden och produktionsprocesser.

Detta vill vi förmedla till dig på denna seminariedag, som arrangeras på Scandic Sjöfartshotellet i Stockholm. Vi, våra samarbetspartners och några av våra kunder kommer att berätta om våra och deras positiva erfarenheter av Aliaxis’ keramiska lösningar i deras produkter, anläggningar och system. Vi bjuder på intressanta föredrag från industrin: kemisk industri – medicinteknik – verkstad – instrument – forskning – högtemperaturindustri – offshore & subsea – sensorteknik, mikrovågsteknik och mycket mer. En god lunch kommer också att serveras.

Vi avslutar en intressant och informativ dag på bästa sätt med en god middag i trevligt sällskap. Där ges möjligheter att nätverka och utbyta erfarenheter och idéer inom och utanför er bransch med oss, våra kunder och partners.

Anmäl dig idag till vårt Keramikseminarium onsdagen den 23 maj, så att du inte går miste om en spännande dag med möjligheter att utveckla ditt keramiska know-how och trevlig samvaro med oss och de andra deltagarna.

Vi behöver ha er anmälan så snart som möjligt, dock senast den 30 april. Antalet platser är begränsat så ju förr du anmäler dig desto bättre.

För er som behöver hotellrum kan vi hjälpa till med rabatterade rumspriser på Scandic Sjöfartshotellet, i samma byggnad som konferenslokalen. Hör av er till oss för hjälp med bokninge

Anmälan görs till:
Tel:              08-4466927 / 070-6267007          E-mail:        cornelia.f.sundberg@aliaxis-ui.se
Tel:              08-4466928                                     E-Mail:        helene.bergvall@aliaxis-ui.se

 

För program klicka på länken:

Aliaxis – Inbjudan Keramikseminarium 23 maj – 2018 Mailversion