Säljare / försäljningsingenjör för den norska marknaden till Aliaxis Utilities & Industry AB

Vi söker en säljare / försäljningsingenjör för tekniska keramer, som tänker strategiskt och gillar att arbeta självständigt och långsiktigt.

Arbetsbasen kommer att vara vid vårt kontor i Spånga – Stockholm och du kommer att ingå i avdelningens team som f.n. består av 6 personer. Vi förväntar oss att du tillbringar en stor del av din tid ute hos kunderna. Vi räknar med ca 80 -100 resdagar per år. Din geografiska marknad, som du ansvarar för är i första hand Norge där fokus ligger på offshore och subsea industrin. Konkreta säljstrategier, planer och aktiviteter utvecklas och diskuteras i samarbete med den nordiska divisionschefen, som du också rapporterar direkt till. I ditt dagliga arbete har du kontakt med våra kunder i Norge och leverantörer i Europa (främst vårt koncernbolag i Tyskland).

Förutom att finna nya intressanta kunder och branscher samt bygga långsiktiga kundrelationer ska den befintliga kundbasen givetvis också vårdas.

 

Kvalifikationer:

  • God organisations- och kommunikativ förmåga
  • Egen initiativkraft
  • Engelska i tal och skrift
  • Tyska är meriterande
  • Erfarenhet av industriförsäljning, gärna i Norden
  • Ett stort teknikintresse
  • B-körkort

 

Våra tekniska keramiska produkter, är för våra kunder, en strategisk komponent som sätter dig i kontakt med såväl utvecklingstekniker, konstruktörer, produktionsfolk och inköpare på ledningsnivå. Vi säljer inte bare en produkt utan en komplett lösning, som ofta innebär utvecklingsarbete i samråd med kunder och våra tekniker i Tyskland.

 

Vi erbjuder:

En utmanande och fri roll inom en spännande och växande bransch. Stimulerande och kvalificerade arbetsuppgifter som uppmanar till ansvar och initiativ.

Hos oss är man en betydande del i företaget och i den tillväxtorienterade koncernen Aliaxis. Tjänsten är på 100 % med önskat tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Låter ovanstående som en spännande uppgift för dig? Sänd in din ansökan till oss snarast. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Divisionschef Cornelia F Sundberg: e-mail: cornelia.f.sundberg@aliaxis-ui.se, Telefon: 070-6267007.

 

Utvärdering av ansökningar kommer att ske omgående då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Har du inte hört något från senast den 31 maj så har tjänsten tillsats av annan sökande

 

Tekniska Keramer

Ceramics Division är en av Aliaxis Utilities & Industry AB:s tre affärsområden och säljer det tyska koncernbolaget FRIATEC AG:s produkter på den nordiska marknaden. FRIATEC är världsledande inom området industrikeramer och Aliaxis är marknadsledande i Norden. Ceramics Division har en god tillväxt och har som mål att lösa kundens problem, snabbt, kvalificerat samt på ett marknads- och kundorienterat sätt.

Kunderna finns inom den producerande industrin samt på forskningsinstitut, högskolor och universitet. Verkstad, läkemedel, livsmedel, kemisk industri, papper och massa, offshore och subsea är viktiga industrier.

Om Aliaxis Utilities & Industry AB

Aliaxis Utilities & Industry AB är Aliaxiskoncernens säljbolag i Norden. Inom segmentet plaströrssystem och kopplingar är Aliaxis den största tillverkaren i världen. Koncernen, med säte i Belgien, har totalt ca 14 000 anställda och omsätter 2,5 miljarder EURO. Tillverkning sker i alla världsdelar.

Aliaxis Utilities & Industry AB är verksamt inom tre marknadssegment:
• Industri – Pumpar
• Industri – Tekniska keramer
• VA – El-svettsmuffar, plaströrssystem, kopplingar och tillbehör

Mer information hittar du på aliaxis.webbplatsen.net